Zakelijk

Foto’s afnemen

Commercieel gebruik en media
Voor gebruik van foto’s voor commerciële doeleinden en in (online) media kunt u per telefoon of e-mail contact met mij opnemen.

Particulier gebruik
In een aantal gevallen kunnen foto’s worden besteld via de Oypo-website. Verzending en betaling worden daar afgehandeld. U kunt onder meer met iDeal betalen.

Offerte
Mochten we op enig moment zaken gaan doen, dan stuur ik u eerst een heldere offerte.
Op basis daarvan maken we vervolgens alle verdere werkafspraken.

Voorwaarden
Op al mijn werkzaamheden zijn de Algemene Voorwaarden van Dutch Photographers van toepassing.
U kunt deze voorwaarden hier downloaden maar krijgt ze ook bij mijn offerte.
Tenzij uitdrukkelijk anders afgesproken worden inkoopvoorwaarden van opdrachtgevers nadrukkelijk uitgesloten.

Belastingen
Ik ben in het bezit van een VAR-WUO en ben BTW-plichtig. Schakelt u mij in, dan ontvangt u dus facturen met BTW en bent u gevrijwaard voor naheffingen voor inkomstenbelasting en premies volksverzekeringen.

Portretrecht
Foto’s van geportretteerden verkoop ik onder de voorwaarde dat voor commercieel gebruik van foto’s van geportretteerden met een verzilverbare populariteit toestemming van deze geportretteerden nodig is. Geportretteerden met een verzilverbare populariteit zijn bijvoorbeeld bekende Nederlanders (of buitenlanders) die geld kunnen verdienen aan hun populariteit, bekende sporters, artiesten etc. Commercieel gebruik is bijvoorbeeld gebruik van portretten voor merchandising, op kalenders, in sponsored magazines etc.

 

Top