Erik Post Tekst en Beeld

Fotografie

screenshot-in-bedrijfBent u ondernemer? Musicus, (top)sporter, bestuurder, of wetenschapper? Dan kent u ze vast. De momenten waarop u aan anderen wilt laten zien wat u precies doet of maakt. Waarop u zich zo goed mogelijk wilt presenteren. Op uw website, in een folder, een sponsored magazine, een programma, een krant of nog weer anders. In de huidige beeldcultuur is het van groot belang dat u laat zien wat u doet. Met foto’s, maar ook met bewegend beeld.

Als bedrijfsfotograaf breng ik u en uw werk in beeld, voor relaties, sponsors, klanten, collega’s of anderen.
Beelden zeggen immers veel meer dan de spreekwoordelijke duizend woorden. Op de overige pagina’s van deze site vindt u meer informatie.

Vertalingen

Met meer dan 25 jaar ervaring als professioneel en beëdigd vertaler kan ik voor u de vertaling van uw website verzorgen. Maar ook van andere teksten, van handleiding tot contract en van correspondentie tot brochure.

Link naar de website van Erik Post VertalingenUitgebreide informatie over mijn vertaaldiensten vindt u op de website van Erik Post Vertalingen. Ik ben gespecialiseerd in de Franse taal maar kan via een netwerk van vakbekwame collega’s vertalingen in alle West-Europese talen voor u verzorgen.

Webcontent

banner_eptbMet alleen een mooie website bent u er niet. Die website moet actueel zijn en de bezoekers aantrekkelijke en gevarieerde content bieden. Graag bespreek ik met u de mogelijkheden op het gebied van teksten, vertalingen, fotografie, audio en video voor de website van uw bedrijf of instelling. Eventueel kan ik ook de (ver)bouw van uw website verzorgen. Ik werk daarbij met de beproefde software van WordPress. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op.

Top